Mali svijet namjenjen je prije svega obitelj. To je mjesto na kojem majka može boraviti sa svojim djetetom, mjesto na kojem će dobiti korisne savjete kako njegovati svoje dijete, smanjiti bolove koje ima zbog nošenja i hranjenja svoje bebe, mjesto na kojem majke smanjuju postporođajnu depresiju jer se druže sa ostalim majkama koje su u istoj situaciji i koja jedna drugoj daju savjete i podršku jedna drugoj.
To je mjesto na kojem majke, koje su morale početi raditi, mogu doći sa svojim djetetom i opustiti se od radnog dana vježbajući zajedno sa svojim djetetom, dok djeca razvijaju svoje socijalne vještine i potiču senzorni razvoj.
Mali svijet je mjesto na kojem se trudnici pomaže i daju savjeti kako na siguran način nositi i čuvati trudnoću, priprema ju se za porod, uči kako smanjiti bol prilikom trudova, kako se nositi sa porodom i danima poslije poroda, pomaže joj se tijekom cijele trudnoće raznim vježbama i položajima koji joj povećavaju fleksibilnost i mobilnost te je osnažuju kako bi mogla lakše nositi trudnoću i kako bi mogla lakše roditi.
Vježba se pod vodstvom Jenny Kamber Škufca; fizioterapeutskog tehničara, licencirane voditeljice joge i pilatesa, prenatal i postnatal yoga instruktora, voditeljice rekreacije u trudnoći educirane od strane Hrvatske udruge fizioterapeuta za zdravlje žena, praktikant Baby functional movement programa. Jenny se stalno educira na području prenatalne i postnatalne njege žena, te na području dječjeg rasta i razvoja.
Veselimo se Vašem dolasku!