Mali svijet osim radionica za djecu, organizira i razne radionice za odrasle u vidu rekreacije.

PRENATAL PILATES tj VJEžBE ZA TRUDNICE namjenjene su budućim majkama kako bi lakše podnjele razdoblje trudnoće, pripremile se za porod te kako bi se lakše oporavile nakon poroda. Vježbanjem se postiže jačanje trbušnog, leđnog i zdjeličnog područja što umanjuje bolove u tim područjima; smanjenje bolova u kralježnici i zglobovima; bolja cirkulacija i ravnoteža tijela; smanjenje grčenja nogu i otečenosti; bolja fleksibilnost tijela; veća izdržljivost te poboljšanje općeg fizičkog i psihičkog stanja trudnice.

VJEŽBE ZA MAME I BEBE osmišljene su kako bi koristile i mamama i bebama. Sa bebama se rade vježbe koje su korisne za njihovu koordinaciju, motoriku i fizički razvoj, stvara se jača povezanost između mame i bebe, razvija se bebina društvenost i radoznalost. A mame vježbanjem istežu i jačaju ciljane mišićne skupine, popravljaju posturu i držanje tijela, te se opuštaju i druže sa ostalim mamamama s kojima imaju iste teme i interese.

MAME I DJECA  program ciljano djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića čitavog tijela. Namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim vježbačima, koji žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju. Body workout program pozitivno utječe na povećanje snage, fleksibilnosti, izdržljivosti, na smanjenje masnog tkiva, na koordinaciju, cirkulaciju, raspoloženje i smanjenje stresa